Джовани Бекали търси нови за Левски от Южна Америка


Джовани Бекали търси нови за Левски от Южна Америка
Снимка: принтскрийн

4726 0

Агентът Джовани Бекали е започнал търсенето на нови попълнения за Левски в Южна Америка, информира днес "Тема Спорт". По негова идея за главен скаут на тима бе назначен Богдан Патрашку, който от своя страна докара осем нови на "Георги Аспарухов".

През този трансферен прозорец на Герена пристигна вратарят Милан Миятович, защитникът Янис Каргас, халфовете Франко Мазурек и Асен Чандъров, както и офанзивните играчи Здравко Димитров, Насиру Мохамед, Дени Алар и Найджъл Робърта.

В момента "сините" работят по вероятно последния си трансфер за това лято. В клуба са набелязали левия защитник на Айнтрахт Франкфурт Талиб Тауата. В момента към него има отправена оферта от София, като играчът и агентът му разглеждат възможността да подпишат с Левски.

Днес в лагера на Левски пък получиха отлични новини преди предстоящия мач с ЦСКА на 1 септември. Трима от основните играчи в състава на Петър Хубчев ще подновят тренировки и се очаква да вземат участие в мача с "червените" на националния стадион "Васил Левски". Повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички