В Русия описаха силните страни на Роналдо и върху какво трябва да работи, намесиха и феновете на Левски


В Русия описаха силните страни на Роналдо и върху какво трябва да работи, намесиха и феновете на Левски
Снимка: БГНЕС

9260 0

Макар да няма все още нищо официално обявено, в Русия обявяват Роналдо от Левски като сигурно ново попълнение на Ростов. В последните седмици открито се говори за негов трансфер - най-вече от неговия агент. Самият той призна, че играчът вече е преминал медицински прегледи и определи тази сделка като стъпка напред в кариерата му.

А медиите в Русия пък започнаха да правят оценка на представянето на атакуващия футболист. Бразилското крило ще стане вторият новак на Валери Карпин. Това е директен заместник на напусналия Алексей Йонов като свободен агент.

Силни страни на Роналдо, но и един недостатък, върху който да работи

В Русия отразяват и как са реагирали феновете на Левски

"Феновете на българския клуб в социалните си мрежи реагираха двусмислено на напускането на футболиста, тъй като преди шест месеца той бе отявлен лидер на отбора. Сега отношението към играча е малко по-студено, бразилецът не прекара първия полусезон толкова ярко, колкото се очакваше от него", пише "Sports.ru".

"Силните страни на футболиста са неговата невероятна бързина, ефективност и умение да работи в защита. В последния етап има проблеми, играчът ще трябва да работи върху своя удар", допълва изданието.

Тези дни неговият агент е в Ростов на Дон, където ще се срещне с представители на клуба, ще разгледа града и ще посети стадиона на отбора. Очаква се съвсем скоро да започне зимна подготовка с Ростов, като подпише договор за 4,5 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички