Левски се готви да чупи рекорди по продадени фланелки, изпраща поръчка за новия модел


Левски се готви да чупи рекорди по продадени фланелки, изпраща поръчка за новия модел
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2002 0

Левски е в процес на оформяне и завършване на поръчката за екипите през следващия сезон. Макар да е минало само половината от настоящата кампания от "Адидас" държат да получат заявките много преди началото на новата. От "Герена" вече са избрали дизайна, като няма да има изненада при цвета на резервните екип, които ще са в жълто и черно, освен титулярното синьо.

Левски се готви да чупи нови рекорди

Левски се готви да надмине продадените фланелки от лятото насам

Партньорството със световния гигант продължава, след като за първата година двете страни са отчели много добри ползи. Припомняме, че от Левски продадоха рекорден брой фланелки от лятото досега - над 17 000. 

От тях 14 хиляди са били пласирани в клубния магазин на „Герена“, а останалите чрез партньори на сините. Цифрите са изключителни за българските стандарти. Бе споменато, че Левски е трети по продажби от всички футболни клубове на Балканите.

Обсъжда се следващият екип на "сините" да бъде промотиран на последния официален мач през настоящото първенство, с което да бъде даден старт на следващата кампания с продажбите, пише "Тема спорт". Според информации от "Герена" поръчките за сезон 2024/25 ще надхвърлят сериозно бройката от досега пласираните. Междувременно около клуба има сериозни трансферни спекулации за немалко играчи. Един от тях е Хосе Кордоба, който сам намекна къде може да продължи кариерата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички