В разгара на македонския "огън" за Левски: НКП изненада НЕ с позиция, а призив за Станимир Стоилов


В разгара на македонския "огън" за Левски: НКП изненада НЕ с позиция, а призив за Станимир Стоилов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19160 0

Националният клуб на привържениците на Левски изненада, без да прави позиция за случилото се в Северна Македония по време на гостуването на "сините" на местния Шкупи в мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

С мисъл за Стоилов

Въпреки това, от НКП направиха доста интересен призив, с който да почетат втория период на Станимир Стоилов начело на Левски. Привържениците ще посветят следващия мач на своите любимци срещу Локомотив София изцяло на Мъри, тъй като последният му мач бе именно срещу столичните "железничари"

Съобщението от НКП в социалната мрежа "Facebook":

"Уважаеми левскари,

Мачът срещу Локомотив София през април се оказа последен засега за Станимир Стоилов начело на Левски. За една година и половина след повторното си завръщане в клуба, Мъри показа на всички какво означава да си левскар, как се работи честно и почтено за клуба и как ограничените ресурси не са повод за оправдание, а въпреки тях, със знания, амбиция и упоритост, се постигат успехи.

В знак на огромна благодарност към Станимир Стоилов за свършеното от него в Левски и с убедеността, че само познаването и почитането на историята може да ни води напред, Националният клуб на привържениците на Левски призовава предстоящият мач срещу Локомотив София да бъде посветен на един от най-великите ни треньори. Нека заедно с подкрепата към любимия отбор, изразим от трибуните на стадиона и признателността и обичта към този, който ни направи щастливи.

Мъри, ти си завинаги един от нас и вярваме, че отново ще се завърнеш в клуба, за да покажеш безрезервната си любов към Левски!

Национален клуб на привържениците на Левски".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Върл "син" почитател "избухна" срещу Илиана Раева и Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички