В Полша: Лех взима Гаджев през зимата, въпреки съпругата му


В Полша: Лех взима Гаджев през зимата, въпреки съпругата му
Снимка: Иван Йочев

3932 1

Полският Лех (Познан) продължава да се интересува от халфа на Левски Владимир Гаджев. Трансферът на българския национал в полския клуб, който се провали през лятото, най-вероятно ще се състои през зимата. Пречка за сделката през август е била съпругата на играча - Лили. Това пише полското издание przegladsportowy.pl.

От Лех са изпратили съгледвач за Гаджев на европейската квалификация с Хърватия на 10 октомври, посочва изданието. Халфът е бил гледан и на мача между Левски и Литекс през август, като тогава лично в София е дошъл треньорът на тима - Мачей Скоржа, придружен от главния скаут на тима.

"Полският клуб от много години прониква на българския футболен пазар, защото там за малко пари можете да си купите страхотни играчи. Кристиян Добрев бе взет само под наем, но Александър Тонев бе истински удар. Взет само срещу 300 000 евро от ЦСКА, той бе продаден две години по-късно на Астън Вила за 3.2 милиона", пише przegladsportowy.pl.

"Според медиите в България съпругата на Гаджев - Лили, го е посъветвала да постави на Лех непосилни условия. В Левски той печели 10 000 на месец, а в Познан очаква да взима три пъти повече. Това не бе прието от полския клуб. Неразбирателството разочарова не само феновете на Лех, но и Левски. Клубът от столицата на България има финансови проблеми и лесно прие офертата на Лех, който е готов да плати 400 000 евро за играча. Трансферът на Гаджев обаче може да се осъществи през зимата. Скоржа би искал да привлече още един опитен играч, който може да бъде лидер на терена", пише още полското издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички