В Панама не се спират: Пращат Хосе Кордоба в Рейнджърс


В Панама не се спират: Пращат Хосе Кордоба в Рейнджърс
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1347 0

В Панама не спират да изброят нови имена на отбори, които според тях ще бъдат следващата дестинация за Хосе Кордоба. Защитникът на Левски се смята за един от най-търсените в страната. Освен това той е класиран на второ място сред най-скъпите играчи от район на Централна Америка.

Нова възможна опция пред Хосе Кордоба

Големият въпрос е дали Кордоба ще остане в Левски

Сега журналист от тези, които следят изкъсо ситуацията около него, хвърли бомбата, че Хосе Кордоба може да се окаже скоро на един най-легендарните стадиони в света - този на Рейнджърс, пише "Мач телеграф".

"Тази историческа институция има нужда от такъв брутален защитник, който все още е играч на Левски. Точка и топка!", написа Хосе Мигел Домингес. Той бе един от първите, които свързаха Кордоба с друг гранд, макар и в рамките на Балканите – Панатинайкос.

В Гърция обаче си признаха, че „детелините“ нямат достатъчно пари, за да си позволят такъв играч. Смята се, че Левски няма да падне под 3 млн. евро за Кордоба. От клуба твърдят, че няма нищо официално, но според спекулациите са постъпили 2 оферти за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички