В Левски взимат половин отбор нови през лятото, не търсят нови само на 2 поста


В Левски взимат половин отбор нови през лятото, не търсят нови само на 2 поста
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2052 0

Подобно на ЦСКА, и в Левски предстои мащабна лятна селекция, твърди "Мач Телеграф". "Сините" вече търсят нови попълнения и може да вземат шестима футболисти в паузата.

Според изданието Станимир Стоилов и асистентите му наблюдават десетки футболисти към момента и повечето от тях са чужденци. Както е ясно, на Левски му липсва широчина в състава и ръководството иска да реши този проблем с оглед на амбициите им за следващия сезон.

Към момента, според информацията, Стоилов не гледа футболисти само на две позиции - вратар и халф. Той смятал за под рамката да разчита само на футболисти от школата. 17-годишният Пламен Андреев се очаква да се превърне в твърд титуляр, ако Николай Михайлов не подпише нов договор. Това обаче е малко вероятно.

В средата на терена пък "сините" не търсят подсилване, защото чакат отговора на Ломел относно Филип Кръстев. На "Герена" са оптимисти, че белгийците ще удължат наема му при тях. Отделно, Левски вече обяви привличането на Ивелин Попов след края на сезона.

От клуба основно гледали офанзивни футболисти и защитници. Със сигурност "сините" ще вземат поне един централен нападател, две крила и толкова защитници, пише "Мач Телеграф". А ето каква "чистка" предстои в Левски това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички