В "Левски" ще плащат другата седмица, така обещали шефовете


В "Левски" ще плащат другата седмица, така обещали шефовете

1222 0

Заплати в "Левски" ще има другата седмица. Това са обещали шефовете Иво Тонев и Георги Иванов, разкри капитанът на "сините" Владимир Гаджев.

"Доста преди мача с Лудогорец имахме среща с ръководителите. Обясниха ни какво е състоянието, да очакваме и какво те ще се опитат да направят. Това което са казали до момента се е изпълнявало. Надяваме се в следващите дни или евентуално другата седмица да получим заплати. Не се съмнявам в тяхната дума", обяви футболистът пред Канал 3.

Финансовото състояние нас не ни интересува чак толкова. Да, ние играем за пари. Аз съм сигурен, че в даден етап от следващите месеци или дни ще има развитие, нещата ще се стабилизират в положителна посока. Нашите ръководители правят всичко възможно това да се случи. Напълно разбираме какво е състоянието на "Левски" в момента. Ще се опитаме да побеждаваме и да допринасяме нещата да се случват по-лесно за ръководителите", добави капитанът на "Левски".

Халфът се върна и към триумфа срещу Лудогорец (1:0) за купата.

"Със сигурност още има еуфория. Този път позитивна. Мачът мина прекрасно. Надявам се, че всички хора, които са гледали, са останали доволни. Нашите привърженици бяха доста щастливи от победата, а и ние самите, защото преминаваме през труден и тежък период", коментира Гаджев.

"Честно казано не знаех кой мач ми е този с Лудогорец. Преди началото разбрах, че ще ме наградят. Ако бяхме загубили, нямаше да съм толкова радостен. Когато играеш в най-добрия клуб и достигнеш кота 200, значи няма как да не си доволен и щастлив. Радостното, е че всичко приключи добре и съм щастлив да съм част от този отбор", каза още националът.

Халфът е категоричен, че пълният стадион и невероятната атмосфера са дали криле на футболистите.

"Както винаги те бяха до нас и ни подкрепяха от първата до последната минута. Като видиш пълния стадион, как хората се радват и подкрепят отбора, няма как да не излезеш и да не дадеш всичко от себе си. Много е приятно да играеш пред пълни трибуни и пред най-най-великите фенове в България", доволен е Гаджев.

"Парите не са всичко на този свят. Нашата основна цел е да играем добре, да побеждаваме и да се развиваме.

Той говори и за предстоящия финал: "Със сигурност ще бъде по-различен мач. Няма да има нищо общо със срещните за първенство. Няма фаворит, всеки се стреми да спечели трофея".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички