Испанци отмъкват звездата на "Левски"


Испанци отмъкват звездата на "Левски"

1888 0

Героят от мача с Лудогорец Антонио Аниете ще смени "Левски" с Бетис. Нападателят ще сбъдне мечтата си да облече зелено-бялата фланелка. Испанският тим му е направил оферта, която трудно се отказва, информира в. "Стандарт"

Самият Антонио винаги е признавал, че ще напусне "Левски" в мига, в който получи предложение от Бетис, чийто фен е от дете. Той обаче няма да бъде сам. С него към Севиля поема още един футболист, който бе на терена на "Георги Аспарухов" в сряда - Дани Абало. Новината се потвърди от медиите в Испания. И двамата ще излязат тънко на тима, който на практика си осигури завръщането в Примера дивисион, защото след края на първенството стават свободни агенти. От "Герена" тепърва ще водят преговори с Антонио за нов договор, а Абало отказа такъв от "Лудогорец".

Антонио, остани!, ревнаха стотици фенове, които се изсипаха пред съблекалните на "Георги Аспарухов" след победата с 1:0, която прати "Левски" на финал за купата. Атаката към Аниете продължи и в Студентски град, където "сините" поляха успеха. Цяла вечер запалянковци се снимаха за спомен с него и го приканваха да не напуска столицата. Същото се случи и на страницата на Аниете във "Фейсбук". Според запознати обаче Антонио вече е взел решение, макар и с доста болка.

"Левски" пък вече има едно сигурно попълнение за лятото - Алекс Колев от "Ботев".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички