В Левски решиха кога ще започне зимната подготовка


В Левски решиха кога ще започне зимната подготовка
Снимка: Levski.bg

1225 0

В Левски вече са взели решение кога ще започне зимната подготовка. Това ще се случи на 8 януари 2019 година. Такива разчети е направил старши треньорът на тима Славиша Стоянович.

Последният официален двубой на отбора за есенния полусезон е на 15 декември, събота, от 17:30 часа - тогава сините гостуват на Берое в Стара Загора. След него играчите ще бъдат разпуснати в почивка, която ще продължи повече от 20 дни, пише "Тема спорт".

На „Герена" обаче все още не са уточнили къде ще карат лагер. През миналия сезон подготовката бе проведена в Малта, като дестинацията бе избрана лично от тогавашния треньор Делио Роси, въпреки че там сините не успяха да изиграят добри контроли заради липсата на силни отбори, които също са решили да проведат част от заниманията си в тази страна.

Сега вариантите пред сините са два - кипърският курорт Агия Напа или турският Анталия. Желанието на Славиша Стоянович е отборът да се готви на Острова на Афродита, но засега нищо не е уредено. Кипър дълги години бе предпочитана страна за зимен лагер от Левски. По времето на Станимир Стоилов сините винаги тренираха там.

В началото на новата 2019 година се очаква да настъпят много промени в клуба. Кой ще е новият силен човек в клуба - Павел Колев и защо назначаването му в Левски е силен ход - прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички