В Левски подготвят глоби за наднормено тегло


В Левски подготвят глоби за наднормено тегло
Снимка: Официален сайт на Левски

1601 0

Левски започва зимната си подготовка на 8 януари от 10:00 ч. На стадион "Георги Аспарухов". Всички футболисти се очаква да пристигнат навреме и да няма закъснели, както се е случвало през годините. Играчите трябва да се приберат от различните краища на света.

Първото нещо, с което треньорският щаб ще се запознае, е функционалното състояние на играчите и дали те са натрупали излишни килограми по време на празничната си ваканция. Ако има такива, съответно ще последват глоби, пише "Тема Спорт".

РЪКОВОДСТВОТО НА ЛЕВСКИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗГОНИ НЕНУЖНИТЕ

Преди края на полусезона на всеки един футболист беше дадена индивидуална програма, по която да се подготвя по време на паузата. От футболистите единствено последното попълнение на "сините" Николай Михайлов страдаше от излишни килограми, но вратарят успя бързо да влезе в кондиция и да коригира този проблем. По време на паузата той остана в България и тренираше.

В първите дни от подготовката играчите ще преминат през функционални тестове, а след това на 10 януари заминават за лагер в Кипър. Там ще бъдат един месец, в който са предвидени 6 контроли. За момента е ясна само една - със сръбския тим Чукарички.

Вижте тук кой може да е първото зимно попълнение на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички