В Левски избраха титулярния изпълнител на дузпи


В Левски избраха титулярния изпълнител на дузпи
Снимка: Официален сайт на Левски

1552 0

Швейцарецът Давиде Мариани ще е титулярният дузпаджия на Левски, съобщава "Тема Спорт". В последния мач на "сините" в първенството - срещу Верея, офанзивният халф се разписа от бялата точка, като преди почивката направи резултата 3:0. Мачът завърши с разгромна победа със 7:0.

В последната година "сините" имаха проблем с изпълнението на 11-метровите наказателни удари. През този сезон те вече пропуснаха един в елита - Паулиньо не успя да вкара на Витоша Бистрица. Серджиу Буш пък не вкара в реванша с Вадуц от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

СПАС РУСЕВ: НЯМА ДА ПРАВИМ МАЩАБНА СЕЛЕКЦИЯ

През миналата кампания пък при изпълнение на дузпа в първенството се "схванаха" Жорди Гомес, Роман Прохазка и Фелипе Нашименто. Във финала за Купата на България срещу Славия Жорди Гомес отново пропусна, а при изстрелите след продълженията неточни бяха Хали Тиам и Прохазка.

"Знаем, че този елемент бе слаб и много дузпи пропуснаха. По два пъти в седмицата някои от играчите ни изпълняват изстрели от бялата точка. Мариани е един от тези, които са определени да изпълняват. Има още един-двама. Притежаваме няколко решения за това кой ще бие от бялата точка - Мариани е определен, а който се чувства най-добре на терена, той ще изпълнява", заявиха от "Герена". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички