Спас Русев: Няма да правим мащабна селекция


Спас Русев: Няма да правим мащабна селекция
Снимка: Официален сайт на Левски

2691 0

Собственикът на Левски Спас Русе е много доволен от решението на Габриел Обертан да остане при "сините". Освен това коментира и дали ще се прави мащабна селекция зимата.

"Много се радвам, че Обертан предпочете да остане в Левски. Престижно е в Левски да играе футболист, който е бил в отбори като Манчестър Юнайтед, Нюкясъл и Уигън. Желанието му да е при нас означава, че той се чувства комфортно в отбора.

За момента смятам, че Левски има добре изграден гръбнак и няма да правим мащабна селекция, а само подсилвания на някои от постовете. Смятам, че имаме добър отбор. Естествено е тези амбиции да са приоритет №1 за клуба. Смятам, че тази година ние имаме конкурентен отбор, който да се бори и за двата приза", заяви Русев за амбициите през този сезон в Първа лига и Купата на България.

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА ОБЕРТАН СЛЕД ПОДНОВЯВАНЕТО НА ДОГОВОРА

"Във футбола, особено в големите клубове съществува подобно явление – когато печелиш си велик, а когато загубиш си нищо. Няма средно положение.

Но по начина, по който са създадени механизмите за издръжка на един клуб, аз смятам, че всеки собственик трябва да бъде много уважаван за това, което прави за българския спорт. В край на крайщата тези хора влагат и инвестират огромни средства само и единствено в името на феновете", допълни още той пред "Блиц". Той коментира и изминалото дерби между Левски и Лудогорец. Ето какво сподели за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички