Станимир Стоилов не се уплаши от ПАОК и поиска промяна - Левски да домакинства на "Васил Левски"


Станимир Стоилов не се уплаши от ПАОК и поиска промяна - Левски да домакинства на "Васил Левски"
Снимка: Levski.bg

5610 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че ПАОК е най-трудният съперник, който е можел да се падне на неговия отбор във втория кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите, но допълни, че "сините" няма да се плашат и ще се опитат да играят гордо при завръщането си в евротурнирите.

"Да, вярно е, че най-тежкият от всички противници беше ПАОК, отбор, който е гранд в Гърция. От много време ги наблюдавам и следя. Те са един отбор, който два пъти влезе в съперничество с Олимпиакос за титлата, което е изключително трудно. В крайна сметка, Левски не можеше да очаква лесен противник, с оглед на това, че дълги години имахме отсъствие от евротурнирите и загубихме коефициенти, който имахме", започна Мъри.

"Ще подходим с уважение и футболен респект към ПАОК, но в никакъв случай не се плашим. Футболът е такъв, жребият е такъв. Всички искахме да участваме в Европа. Това ще бъде една добра възможност да зарадваме "Синя България" с една добра игра и да видим докъде сме стигнали и къде трябва да работим".

"На книга и по коефициент, ПАОК е изявен фаворит, но на терена става всичко - побеждава този, който в точния момент играе по-добре и по-достойно. Искам горд Левски!", отсече Стоилов на пресконференция и след това заяви, че ще предложи Левски да домакинства на националния стадион "Васил Левски", а не на "Герена":

"И двата отбора имат прекрасни фенове. Аз даже имам предложение към клуба да се преместим да играем на "Васил Левски", за да можем да удовлетворим желанието на всички привърженици. Ако и ПАОК имат гостуващи фенове, ще има достатъчен брой билети и за тях".

"Противникът е доста сериозен, над средното европейско ниво е, даже не е на средното, но, ако Левски успее да елиминира ПАОК, това ще бъде вече, както се казва, прекалено хубаво, за да е истина, защото скокът ще е много голям в нашето развитие. Но, във футбола става всичко", добави още треньорът на "сините".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички