В Германия разкриха и трансферната сума, която Левски ще плати за Тауата


В Германия разкриха и трансферната сума, която Левски ще плати за Тауата
Снимка: Официална Фейсбук страница на Левски

4480 0

Медиите в Германия продължават да настояват, че Талеб Тауата ще се присъедини към тима на Левски. Левият бек е нежелан в Айнтрахт Франкфурт и това може да доведе до сделката между двата клуба, която да прати футболиста на Герена.

Според медиите в страната 26-кратните шампиони са готови да извадят 500 000 евро за правата на Тауата. 

По-рано това лято бранителят е отказал да се върне в бившия си клуб Макаби Хайфа, както и в Макаби Тел Авив. Той е имал предложение и от Андерлехт, като белгийците са давали на играча 300 000 евро годишна заплата. Агентът на играча сподели, че има оферти още от Леванте, както и от турски тим.

Важна роля в сделката може да има и треньорът на "сините" Петър Хубчев. Той е бивш играч на Айнтрахт, като е бил и треньор на втория тим. В Германия пък информират, че отправената оферта от Левски е най-добрата към момента и Тауата в момента проучва тима от "Георги Аспарухов". 

Отборът на Левски пък получи "удар" преди дербито с ЦСКА. Двата тима излизат един срещу друг на 1 септември от 17:45 часа на националния стадион "Васил Левски", но "сините" може и да не успеят да разчитат на един от основните си играчи този сезон. Повече по темата - тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички