Нашименто отпадна от групата на Левски за Локо Пд


Нашименто отпадна от групата на Левски за Локо Пд
Снимка: Официален сайт на Левски

7907 0

Група от 19 футболисти определи треньорът на Левски Петър Хубчев за мача от 7-ия кръг на Първа професионална лига срещу Локомотив (Пловдив). Двубоят на „Герена“ е в събота, 24 август от 20:30 часа.

Извън групата останаха контузените Станислав Костов и Хали Тиам, както и Нашименто. Очаква се Тиам да е готов за двубоя с ЦСКА, който е следващата седмица на 1 септември. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя на Националния стадион "Васил Левски".

Опорният халф се контузи още в първите секунди на реванша с АЕК Ларнака, а отсъствието му се усеща много за "сините". Лечението на играча върви добре и той е много близо до тренировки наравно с основната група.

Ето и цялата група на „сините“:

Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Йоанис Каргас, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Паулиньо, Станислав Иванов, Франко Мазурек, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта

По-рано днес пък стана ясно и какво наказание получи Левски заради расистки обиди, като това се е случило по време на гостуването на Ружомберок - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички