Славиша Стоянович: Трудно бих се върнал в Левски, тръгнах си обиден


Славиша Стоянович: Трудно бих се върнал в Левски, тръгнах си обиден
Снимка: Оф. сайт на Левски

6134 0

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович отрече появилите се слухове, че ще се върне в клуба. Сърбинът беше спряган за заместник на напусналия преди броени дни Станимир Стоилов, но признава, че е обиден на клуба.

Стоянович беше добре приеман от "сините" фенове, но беше изненадващо уволнен, а отборът бе воден от Живко Миланов известно време, преди Стоилов да се завърне на треньорския пост.

"Много трудно бих се завърнал. Обичам Левски, доказал съм го. Няма сила, която може да ме спре, ако искам да дойда. Приемам Левски като мое семейство и съм изненадан от това, което се случва в последните дни. Мъри Стоилов свърши много добра работа. Два дни преди мача с Локомотив разбрах, че има турбуленции", коментира сръбският наставник пред "България Днес".

"Не знам какво да мисля след последния ми престой. Много ми беше трудно, тръгнах си обиден, беше ми тежко. Върнах се в клуба, когато никой друг не искаше да дойде. Левски беше в най-големите проблеми в историята си, отделно имаше пандемия. Мачовете се играеха без фенове на трибуните. Опитах се да направя нещо, рискувах всичко и накрая завърших в болница", спомня си той.

Наставникът, който сега е консултант в словенския Домжале, признава, че докато е лежал в болницата с коронавирус, Наско Сираков не го е потърсил нито веднъж, а само му е пратил SMS. По всяка вероятност в мача срещу ЦСКА Левски ще бъде воден от Елин Топузаков, който вчера води тренировката на тима. Ето кои са неговите помощници на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички