Ювентус и Манчестър Сити в схватка за Божидар Краев


Ювентус и Манчестър Сити в схватка за Божидар Краев
Снимка: Иван Йочев

1843 0

Европейските грандове Ювентус и Манчестър Сити се интересуват сериозно от младата надежда на Левски Божидар Краев.

Новината идва лично от спортния директор и временен треньор на "сините" Георги Иванов - Гонзо, който пред БНТ разкри, че има отправени предложения от двата тима към офанзивния играч на тима.

Да, вярно е. Манчестър Сити и Ювентус отправиха конкретни оферти за Божидар Краев. Италианците го канят да отиде на проби в Торино за три дни. Предложението от Англия е седмица пробен период. Божидар ще прецени дали да приеме”, заяви Иванов. 

Интересът към Краев не е малък и много европейски тимове следят неговите изяви. Доскоро се смяташе, че той ще последва съдбата на Антонио Вутов и ще се присъедини към отбора на Удинезе.

Самият Краев вероятно ще избере да мине пробен период и в двата тима, като при конкретно предложение сам ще прецени къде да отиде.

Иначе и двата тима вероятно следят изявите му от времето, когато прекара няколко месеца в школата на Барселона преди няколко години.

През настоящия сезон Краев блесна с отличната си игра в А група, но най-вече с хеттрика, който отбеляза във вратата на Спартак (Варна) за Купата на България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички