"Левски" парира Рома и Интер за Краев


"Левски" парира Рома и Интер за Краев
Снимка: БГНЕС

1074 0

"Левски" е стартирал офанзива около задържането на Божидар Краев, информира "Тема Спорт". От ръководството са провели първи разговори с младока за нов договор преди дни.

Настоящото споразумение на юношеския национал изтича през лятото на 2015 година. Клубът обаче иска да го задържи и след това. Поради тази причина му е бил предложен нов тригодишен договор, който да влезе в сила в края на юни. Тогава Краев вече ще е навършил пълнолетие и ще може да обвърже бъдещето си с "Левски".

Роденият във Враца полузащитник на няколко пъти заяви желанието си да остане на "Герена" за дълго време.

"Договорът ми изтича, но искам да го подновя", обяви Краев, след като се договори с мениджърската агенция Stellar Football да го представлява в бъдеще.

Младият халф бързо успя да се превърне в един от любимците на публиката с техниката и всеотдайната си игра. В последните месеци треньорът Георги Иванов започна да залага много сериозно на него, като почти винаги го използва като първа смяна. На "Тича" пък Краев стартира като титуляр и се представи на ниво, преди да бъде заменен от Амари.

Досега през кампанията талантът е с 11 мача във всички турнири. В един от тях - срещу Спартак Варна (7:1), младокът се отчете с хеттрик.

Новият контракт на Краев е поредната стъпка на "Левски" към налагането на политика, подобна на тази на Литекс, с използването на повече собствени кадри. Това се потвърждава от факта, че от лятото досега "сините" са подписали с цели осем момчета от школата - Радослав и Борислав Цоневи, Илия Димитров, Александър Любенов, Владислав Мисяк, Деян Иванов, Мики Орачев, а наскоро с клуба е подписал и друг вратар - Николай Кръстев. Очаква се предложение за контракт да получи и бранителят Галин Ташев.

През лятото интерес към Краев имаше от страна на Лудогорец. Тогава разградчани бяха изпратили конкретно предложение към родителите на таланта, но той предпочете да остане на "Герена". Неотдавна се появи информация и за сериозен интерес от страна на италианските Рома и Интер към таланта на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички