УС на "Левски" на тайнствена среща с Батков


УС на "Левски" на тайнствена среща с Батков

1812 0

Управителният съвет на Левски проведе вчера среща със собственика на клуба Тодор Батков. На нея присъстваха финансовият директор Константин Баждеков, както и председателите на тръст "Синя България" и Националния клуб на привържениците Васил Колев и Владимир Владимиров. Отсъстваше председателят на УС Иво Тонев, който е в чужбина по бизнес дела.

Сбирката бе в кантората на адвоката и продължи около 1 час и 45 минути. На нея е бил повдигнат и въпросът за продажба на пакети акции от страна на Батков, като така се запълни бюджетът на клуба. Тоба бе анонсирано още след заседанието на УС на Левски в ряда.

"Много сме доволни от резултатите на срещата, но Тодор Батков трябва да ги обяви следващата седмица. Не можем да коментираме нещо, което касае него", заяви пред "Тема Спорт" Васил Колев.

С Батков е била обсъждана и ситуацията за получаване на европейски лиценз. От клуба обявиха, че са постигнали сериозен напредък, като са успели да разсрочат част от плащанията. Сумата, която трябва да отиде за погасяване на дълговете, касаещо придобиването на лиценз, е в порядъка на 1,7 милиона лева. Клубът пък се нуждае от около 4,4 милиона лева, за да съществува нормално до 30 юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички