Управата в Левски иска Гонзо за треньор и след Нова година


Управата в Левски иска Гонзо за треньор и след Нова година

2201 0

В Левски вече властва готовност Георги Иванов-Гонзо да остане треньор на отбора и следващата година. Мнението на факторите в управата е единодушно. И е резултат от работата на специалиста през последните месеци, пише вестник "Труд”.

Гонзо вдигна набързо сринатия от Пепе Мурсия отбор, който мач след мач показва израстване. И вече натрупа 5 поредни победи. По принцип Гонзо планира да остане на поста до Нова година. Най-нашумелият млад треньор в България е и спортен директор. И от висотата на другата длъжност явно съзнава, че има по-добри специалисти от него. Затова през пролетта опита да привлече Станимир Стоилов, Димитър Димитров-Херо и Ивайло Петев, но не успя и накрая... сбърка с Мурсия.

После Левски се договори с бургазлията да стане треньор от януари. Херо не пожела да заработи по-рано на „Герена", за да не се мъчи с мини, заложени от дейността на други. Но към Димитров има интерес от чужбина. И вероятно „сините" няма да страдат, ако Херо поеме в друга посока. Или просто настане разминаване. От друга страна - ако Гонзо натрупа още няколко победи (включително над ЦСКА), вече ще е грехота да не е треньор на тима.

Все пак е рано за по-конкретни очаквания. Окончателното решение ще бъде взето през декември. А тогава в Левски вече ще има двама-трима нови в ръководството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички