Мигел Бедоя обяви целта на Левски: титлата


Мигел Бедоя обяви целта на Левски: титлата

7040 0

Атакуващият халф на Левски Мигел Бедоя обяви целта на отбора през настоящия сезон. Испанецът е категоричен, че "сините" ще се борят за шампионската титла през сезона.

"Левски е клуб с историческо значение за футбола в България. Тук винаги са събирали добри футболисти, така че целта ни е да се борим за първото място. Тази година нашата цел е да върнем Левски там, където му е мястото", обяви бившият играч на Нумансия по време на награждаването си за футболист на 10-ия кръг. Приза си той заслужи с двата отбелязани гола във вратата на Лудогорец при 3:2 в първенството.

Играчът посочи причините за лошия старт на сезона. "В отбора бяха събрани много нови футболисти, защото не се бяхме обиграли. Имахме нужда от време и победи, радвам се, че вече сме в серия от успехи, както в първенството, така и в турнира за Купата на България", откровен бе Бедоя.

Испанецът разкри къде се чувства най-добре на терена - в средата и на позицията втори нападател.

"Резултатите са доста важни за самочувствието на отбора. То се е повишило, защото спечелихме няколко срещи. Трябва да сме тръгнали по верния път и това ме радва", сподели халфът.

Мигел Бедоя коментира и представянето на Лудогорец в Шампионска лига срещу носителя на трофея Реал (Мадрид) (1:2).

"Лудогорец седяха много добре на терена срещу Реал Мадрид. Гостите от своя страна не играха на обичайното ниво. Иначе много мои приятели от Испания се шегуваха, че аз съм вкарал два пъти на Лудогорец, а Роналдо успя само веднъж. Разбира се трябва да отбележим, че той вкарва във всеки кръг, а аз го направих само в последния. Надявам се да продължа с головете. Колкото до радостта ми след гола, това е нещо, което правех още в Нумансия. Радвам се по този начин и посвещавам така попаденията на моите близки", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички