Ултрас Левски събира пари за ДЮШ на Левски


Ултрас Левски събира пари за ДЮШ на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2218 0

Фенската страница "Ултрас Левски" обяви, че са проведени разговори с ръководството и треньорския щаб на "сините" с цел подпомагане на деца от детско-юношеската школа. Наско Сираков, Станимир Стоилов и Йончо Арсов са се срещнали с феновете по инициатива на Ултрас Радомир. "Сините" вече откриха дарителска сметка, за да може да има средства за зимни лагери.

Уважаеми Левскари,

преди няколко седмици по инициатива на Ултрас Радомир направихме няколко срещи с Ръководството и Треньорския щаб на ПФК Левски в лицето на Наско Сираков, Мъри Стоилов и Йончо Арсов. Целта беше - подпомагане на деца от школата и по време на разговорите обсъдихме как да надградим идеята. Именно така бе дадено началото на днешната инициатива - събиране на средства за зимни лагери на отборите от U17 и U19. Целта е събиране на сумата от 30,000 лв. до края на календарната 2021 година!

Вярваме в страхотния нюх на Мъри Стоилов за налагането на млади момчета в представителния тим и точно поради неговото огромно желание за изпращане на юношески отбори на зимен подготвителен лагер това се превърна в един от основните мотиви за стартирането на тази кампания. Убедени сме, че с общи и задружни усилия можем да я доведем до успешен край. Като за начало нашата организация се включва с 1000 лв. Неколкократно в подобни начинания сме казвали, че най-важното е масовата съпричастност, затова всеки човек и всяка сума е важна.

Само Левски!

IBAN: BG76IABG80981000669903

BIC/SWIFT: IABGBGSF

Титуляр: ПФК ЛЕВСКИ АД

Основание: ДАРЕНИЕ ЛАГЕР ДЮШ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички