Ужасни кадри: Ултраси от сектор Б, уж "охранители", бият левскари от сектор А (ВИДЕО)


Ужасни кадри: Ултраси от сектор Б, уж "охранители", бият левскари от сектор А (ВИДЕО)
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

4366 0

И на вчерашния (07.04) сблъсък между ЦСКА и Левски имамше грозни сцени между привържениците на двата отбора. Сигнални ракети бяха изстрелвани от сектор Г по посока сектор А, както и обратното. Върхът на напрежението обаче бе шокиращ.

Ултраси от сектор Б скочиха на левскари от сектор А

Сектор Б скочи на сектор А

Той не бе между "сини" и "червени", а между "сини" и "сини". Това се случи по време на самия мач, когато телевизионните камери показаха съвсем малко от случващото се, тъй като срещата така и не бе прекъсната.

Стигна се до сблъсъци между полицията и охранителната фирма и запалянковци в сектор А. Оказа се обаче, че всъщност в частната охранителна фирма са били ултраси на Левски от сектор Б, информират колегите от "24 часа".

Левскари от сектор Б, които изпълняваха функциите на стюарди, отидоха по пистата и нахлуха сред другите левскари в долната част на сектор А и се започна меле. На кадрите се вижда, че има родители с деца, както и момичета и млади момчета, които бяха в ужас и бягаха нагоре по сектора, за да не пострадат.

Можете да видите грозните кадри чрез прикаченото видео по-долу в материала, което е на колегите от "24 часа". След срещата пък новият президент на БФС Георги Иванов - Гонзо категорично заяви, че не толерира действията на агитката на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички