Уелтън още не си е тръгнал, а вече мисли за завръщане в Левски


Уелтън още не си е тръгнал, а вече мисли за завръщане в Левски
Снимка: Levski.bg

3720 0

Новият бразилски футболист на Гамба Осака - Уелтън, още не е напуснал България и продължава да тренира с Левски, тъй като иска да бъде в максимално добра форма при пристигането си в Япония.

ОЩЕ: Безумни фенски коментари за Уелтън в Япония: "Хората с татуси на врата са опасни"

В интервю за "Дспорт" той обясни, че хем е щастлив от трансфера, хем е тъжен, защото трябва да си тръгне от стадион "Георги Аспарухов":

"Много съм щастлив, но в същото време съм и малко тъжен и разстроен, защото си тръгвам от Левски. Това са нещата от футбола. Случват се така. Времето, което прекарах тук ме прави много щастлив", започна Уелтън пред изданието.

ОЩЕ: Кирил Ефремов обясни защо Левски е постъпил правилно, продавайки Уелтън в Япония!

"Думите, които ви казвам са гарантирани. Имах много добри моменти. Благодаря на привържениците на Левски. Оставам ангажиран към клуба. Чувствам се като в моя дом тук, но във футбола нещата се случват по този начин".

Уелтън

"Продължавам да тренирам с отбора, защото трябва да поддържам форма и да отида подготвен на новото място. Искам да отида в добро състояние и заради това работя с отбора", обясни бързоногият 26-годишен футболист, а след това се изказа ласкаво за "сините" фенове и за вече бившите си съотборници на "Герена":

ОЩЕ: След трансфера в Япония: Уелтън се сбогува с Левски и със "сините" фенове с пост на български език!

"Най-добрата публика, пред която съм играл някога. Пожелавам им цялото щастие. Давах 100 процента за тях. За съотборниците също казвам, че са невероятни момчета. Не вярвам, че сме само приятели, а мисля, че сме семейство. Ще си направя снимка с целия отбор".

Би ли се върнал в българския гранд?

В края Уелтън бе запитан дали някога отново би облякъл екипа на Левски, а отговорът му бе следният: "Може да се случи! Не мога да дам точна дата. Ще се радвам един ден да се върна и да играя за Левски".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Заради Уелтън: Очертава се струпване на фенове на Левски на стадион "Георги Аспарухов"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички