Кирил Ефремов обясни защо Левски е постъпил правилно, продавайки Уелтън в Япония


Кирил Ефремов обясни защо Левски е постъпил правилно, продавайки Уелтън в Япония
Снимка: Levski.bg

3012 0

Известният български актьор Кирил Ефремов, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което изрази мнение, че ръководството на Левски е постъпило правилно, продавайки Уелтън през зимния трансферен прозорец.

ОЩЕ: Какво се случи? Ден след продажбата си Уелтън отново се появи на "Герена"

Както е известно, договорът на бразилеца със "сините" изтичаше в края на 2024-та година и през идното лято имаше опасност да се стигне до повторение на ситуацията с Андриан Краев и Жереми Петрис.

Мнението на Ефремов

"Уелтън ще липсва, но е по-добре да го продадем за добри пари, отколкото да го изпуснем. Хубаво е, че се стигна до неговата продажба, защото можеше накрая да стане както с Андриан Краев или Жереми Петрис", заяви Ефремов и допълни:

Андриан Краев - Жереми Петрис

"Важно е сега парите да бъдат правилно разпределени и да се погасяват задълженията ни към НАП. Главниците. И да има прозрачност спрямо феновете. Ако са взети общо 11 или 12 милиона, то колко от тях остават в клуба след комисионите. Това е също много важно!".

ОЩЕ: След трансфера в Япония: Уелтън се сбогува с Левски и със "сините" фенове с пост на български език

Актьорът не мисли, че на стадион "Георги Аспарухов" ще намерят достоен заместник на лявото крило, но пък вярва, че това е правилният път - взимаш един футболист, а после го продаваш за много повече пари:

"Не мисля, че ще се намери играч, който да успее да замести Уелтън. От много време не е имало подобен футболист на "Герена". Той е технически грамотен и много бърз играч. Трудно може да му се намери заместник, но това е пътят. Взимат се едни футболисти, които след това се продават за повече пари".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: С продажбата на Уелтън, Роналдо и Жереми Петрис: Левски забогатя с 5.1 милиона евро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички