Ударът над Лудогорец размечта Батков за титлата


Ударът над Лудогорец размечта Батков за титлата

4982 0

Успехът над Лудогорец и прогресът в играта накара собственика на Левски Тодор Батков да замечтае за титлата. Той обеща, че ще възнагради футболистите с премии за успеха над българския шампион.

"Гледах мача, за жалост не бях в страната. Радвах се със "синя" България, най-накрая показахме играта, която искаме – с много желание, с много движение, с много агресия. Явно се движим в правилната посока, винаги съм имал безкрайно доверие на Георги Иванов, тепърва предстоят още такива мачове, с които Левски ще се върне на мястото си", коментира босът на "сините" пред News7.

Въпреки финансовите проблеми на "Герена", играчите ще получат бонуси за успеха с 3:2 над разградчани.

"Говорих снощи с Гонзо. Ще има бонуси, но няма да са специални. Специалната премия ще е като си свършат работата в края на май. Все пак да не сме грандомани, има доста отбори с изравнени сили. Ще се борим до последно!", категоричен е босът на Левски.

Батков коментира и слуховете около "синия" талант Божидар Краев, който избухна с хеттрик в мача за купата срещу Спартак (Варна) (7:1), от което последваха информации за интерес от страна на италиански и английски клубове към него.

"Досега няма конкретно запитване. Той трябва да поиграе в Левски, да изгради име и тогава да поеме по пътя, никой няма да го спре", разясни Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички