Треньорът на Шкупи: Последните 15 минути бяхме по-добри, но желая успех на Левски


Треньорът на Шкупи: Последните 15 минути бяхме по-добри, но желая успех на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4259 0

Треньорът на Шкупи - Джихат Арслан, изтъкна задоволството си от представянето на своя отбор в реванша срещу Левски, въпреки че допуснаха гол в 101-ата минута с хубавия изстрел на Марин Петков.

Гостите не успяха да стигнат до изненадата, дори и Арслан и помощниците му са ги подготвяли и мотивирали да вярват, че всичко е възможно на реванша. Левски спечели с 1:0 и отива в третия кръг на турнира Лига на Конференциите с общ резултат 3:0.

"При всички положения мачът беше важен и за двата отбора. Но ние тръгнахме в него с пасив от 0:2 заради загубата в Скопие и опитахме да обясним на футболистите, че всичко е възможно, въпреки ясната идея, че ни чака силен противник.

Постарахме се да ги окуражим, но в крайна сметка не успяхме да изненадаме Левски. Мисля, че успяхме в това да се борим до край. Но не и да сполучим с резултат", започна турският треньор на Шкупи.

"През последните 15 минути бяхме по-добрият отбор на терена, имахме 2-3 добри възможности за гол, но не ги вкарахме. Накрая искам да честитя победата на Левски и да им пожелая успех в следващия етап от надпреварата", допълни той. А ето с каква хореография феновете на Левски зашеметиха Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички