Треньорът на "Левски": В Лудогорец има професионалисти, които ще оправят отбора с доклади


Треньорът на "Левски": В Лудогорец има професионалисти, които ще оправят отбора с доклади

1409 0

"Не е вярно, че Лудогорец са ме търсили. Това няма как да стане. Дори да предположим, че хипотетично ми се обадят, аз имам отбор и той е "Левски". Това заяви наставникът на "сините" Стойчо Стоев.

Специалистът даде брифинг преди двубоя от А група между неговия тим и Литекс, който ще се играе в събота от 21:00 часа. Той обаче коментира и слабото представяне на българските тимове в европейските турнири.

"Разочарованието е за целия български футбол. Още преди 6 месеца казах, че не е важно да си шампион на страната или да вземеш Купата само, за да се класираш в Европа. Важно е как ще се представим там. Видя се, че българските отбори, все още изпитваме сериозни затруднения с отбори, които са дори под средна класа", заяви той.

Стоев иронизира Лудогорец, където неотдавна работеше като старши треньор.

"В Лудогорец има доста професионалисти, които с размяна на листове и доклади може би ще оправят отбора, казвам го иронично. Не знам дали е правилно да кажа, че ми е жал, но Рибейро дойде в един непознат отбор, в непозната държава с идеята, че този тим играе в Европа. Там обаче се е сблъскал с много проблеми и това вероятно го е стреснало", коментира Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички