Рибейро: Готвим се за победа над Черно море, ще е тежко


Рибейро: Готвим се за победа над Черно море, ще е тежко
Снимка: БГНЕС

1022 0

Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро не е загубил увереността си, въпреки трите загуби, които записа начело на тима в официални мачове от старта на сезона. Португалецът обяви, че се готви за победа над Черно море във втори кръг на "А" група.

"Чака ни тежък мач срещу един много добър отбор. Ние обаче се подготвяме за победа. Това е единствената ни цел в този мач. Работим много здраво всеки ден. Нужна е малко по-голяма увереност в момчетата и нещата ще се получат. Победата ни е нужна, за да излезем от негативната серия. След това стъпка по стъпка продължаваме да работим", заяви Рибейро.

Той обяви, че отборът му е играл страхотно в реванша в Шампионска лига срещу Милсами, но пропуските са попречили на тима да реши мача.

"Това е футболът. Играхме страхотно през първото полувреме, но пропуснахме няколко положения, с което и възможността да решим мача. Със сигурност ни е нужно подобрение в играта и аз очаквам да го видя още в следващия мач", споделя Рибейро.

Наставникът на разградчани разкри, че няма кадрови проблеми в отбора. Лудогорец има една тренировка в петък вечерта. В събота "орлите" заминават на режим във Варна, където в неделя излизат срещу Черно море на "Тича".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички