Треньорът на Левски потвърди, че Цонев и Божинов ще станат част от Левски


Треньорът на Левски потвърди, че Цонев и Божинов ще станат част от Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2692 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров разясни каква е ситуацията с футболистите, които са свързвани с преминаване в клуба. Става дума за Борислав Цонев и Валери Божинов. Първият вече тренира със "сините".

"Боби Цонев трябва да си разреши проблемите със стария си клуб, надявам се скоро да е част от нашия. Ще тренира с нас докато това стане. Имат място с Ради в отбора на Левски. Божинов си е Божинов, има много функции. Той няма да може да изкара 90 минути във всеки мач, но колкото играе, мисля, че ще е полезен на отбора", коментира Тодоров на днешната си пресконференция на "Герена".

Той сподели, че проблемите в защита на тима се задълбочават, тъй като по всяка вероятност и Янис Карагас, и Холмар Ейолфсон ще напуснат клуба. "С които разполагам, тези ще играят. Нищо, че тренират отскоро. Сега не пазя никого за трансфер. Всичко, което е годно, ще играе срещу Берое. искам единствено да излезем и да изиграем един добър мач. Видях положителна промяна в последните 10 дни. Дано ние да се оправим и всичко да е нормално в клуба, а ако бъдем пред двете ЦСКА в класирането, това е добре и е допълнителна радост", коментира Тодоров.

"Трябват ни още хора, особено в защита. Докато сглобим боеспособен отбор. Това, което остана в отбора, трябва да се бори за името на Левски. Тестовете на играчите като гледам, има хора, които трябва доста да поработят. Трябва да компенсираме с повече движение, повече физика, поне в първите мачове, докато изградим отбора", каза още наставникът на "сините". А кой е новият капитан на Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички