Треньорът на Левски обясни какво го тревожи най-много преди двубоя с ЦСКА


Треньорът на Левски обясни какво го тревожи най-много преди двубоя с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

2110 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров посочи едно определено нещо, което го тревожи преди двубоя с ЦСКА. И това е, че все още не вижда достатъчно настроение в играчите, дори и при идването на тренировка.

"Най-важното е играчите да идват с настроение на тренировки, но това не го виждам. И това най-много ме притеснява. Миналата година бе и Валери Божинов, което помагаше много за това, но сега не е така. Сигурно им се отразява и това, че не получават заплати. Надали на някого му е приятно три месеца да не получава пари Въпросът е, че го няма този живец, който бих искал да го има", заяви Тодоров. 

Няма как да не се притеснявам за жълтите картони, особено на позиции на които имаме по един играч. Не ме притесняват вратарите, вътрешните полузащитници, нападателите. Това е мачът, който всеки един футболист трябва да очаква с радост. Това е начинът. Който от юношите има самочувствието да го изиграе този мач, може да стане футболист от него. Ако си притеснен и трепериш няма как да се случат нещата", разкри още специалистът. Именно и заради моментното състояние в клубовете Тодоров смята, че ЦСКА има леко предимство преди двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички