Мъри предупреди Левски: Да не обърнем нещата по български - главозамайване след добър мач


Мъри предупреди Левски: Да не обърнем нещата по български - главозамайване след добър мач
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1375 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди гостуването на малтийския Хамрун Спартанс в четвъртък от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. 

"Направихме обстоен анализ на отбора. Те са напълно равностойни на Левски. Този отбор има най-доброто финансиране в Малта и с играта от първите два кръга са напълно заслужено в третия квалификационен кръг. Останах с отлични впечатления от Хамрун. Имат технични и комбинативни футболисти, които играят открит, агресивен и атакуващ футбол. В последните два мача дори надиграха Мостар. За мен това е абсолютно равностойна двойка и който направи по-малко грешки и играе по-умно, той ще продължи напред", започна Мъри Стоилов.

"Нямам намерения да правя кой знае какви размествания. Не е възстановен Ивелин Попов. Очакваме всеки момент да започне да тренира с отбора, но е далеч от добра спортна форма.

ПАОК има по-високо футболно ниво и от нас, и от Хамрун. Колкото до спортната форма - ние също изиграхме достатъчно мачове. Важното обаче е утре как ще се представим и който го направи по-добре, той ще спечели. Иначе нивото е абсолютно еднакво. Ще търсим нови идеи, защото Спартанс и ПАОК са различни отбори. Колко ще се осъществят обаче, това е друг въпрос.

Имам сериозни притеснения, че се говореше, че в исторически план малтийските клубове са под нивото на българските. Не е така. Искам утре моите футболисти да бъдат също толкова концентрирани, колкото с ПАОК. Да, получиха заслужени похвали, но това само трябва да ги мотивира. Дано не обърнем нещата по български - главозамайване след добър мач. Желанието ми е утре да играем гордо, в стил Левски", завърши Стоилов.

 А ето каква е групата на Левски за гостуването на Хамрун!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички