Трансферна цел на "Левски" няма да напуска настоящия си клуб


Трансферна цел на "Левски" няма да напуска настоящия си клуб

655 0

Последната трансферна цел на "Левски" - Тунде Адениджи, е коментирал евентуалното си преминаване в друг клуб. В момента той играе за Съншайн Старст в нигерийското първенство и няма никакво намерение да напуска.

"Вече казах на клуба си и на треньора, че никъде няма да ходя. Наставникът дойде и ме помоли да остана, на което аз категорично му отговорих, че дори не съм и помислял да напускам", сподели нападателят пред медиите в страната си.

"Така че съм играч на Съншайн Старс и ви моля да престанете да ме пращате в Кано Пиларс или Енимба. Питате ме дали бих напуснал, за да играя в чужбина? Ще ви кажа, че не е като да е нямало интерес към мен, но аз вече отхвърлих няколко оферти. Само Бог знае кое е най-добре за мен, а то сега е да съм играч на Съншайн Старс.

Когато Бог каже, че е правилното време да си тръгна от тук, ще го направя. Но засега съм фокусиран изцяло върху отбора си и искам следващата година да съм шампион със Съншайн Старс", заявил Тунде Адениджи пред нигерийските издания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички