Топузаков: Почти с никой не искам да се разделям, но...


Топузаков: Почти с никой не искам да се разделям, но...
Снимка: BGNES

1052 0

"Очакванията са единствено и само за победа. Това изцяло зависи от нас, как ще влезем в мача, как ще подходим физически и тактически". Това обяви наставникът на Левски Елин Топузаков преди утрешния двубой с Нефтохимик.

"Сините" посрещат своя съперник на стадион "Георги Аспарухов" от 17:30 часа в последния си официален мач за тази година.

"Времето предразполага сблъсъкът да е повече физически, но и ние имаме достатъчно футболни аргументи, така че надявам се да завършим с победа. Целият щаб се опитваме да обясним и играчите да разберат, че сега не би трябвало да им е в главата за празници, почивки, пътувания. Нормално е всеки да си прави планове, но първо трябва да си свършим работата", сподели той.

"Успяхме да се възстановим, имаме някои проблеми, с Веско Минев и Аниете, надявам се до утре да имаме по-голяма яснота и да можем да разчитаме на тези двама футболисти. Всички други са здрави", добави Топузаков.

Треньорът на Левски разкри и някои подробности около зимната подготовка на тима и селекцията.

"Всичко е в процес на организационно ниво, договорили сме почти всички контроли, които аз исках, те са пет на брой. Очакваме само да получим потвърждение от отсрещната страна. Ние имаме концепция и ясен план за входяща и изходяща селекция, така че един мач или един резултат не бива да ни отклонява от този път".

"Почти с никой не искам да се разделям. Първо, защото искам да запазим ядрото, второ, защото идеята и е да се надгражда, ако може. Ако има много апетитни оферти за наши футболисти, ще помислим в спортно-техническия щаб какво можем да заместим и да вземем поне на същото ниво като играча, който ни напуска. Разбирам, че футболът все пак е и бизнес, нормално е към по-младите играчи, които са постоянни, да има запитване и интерес, така че ще се нагласяме в движение", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички