Левски стяга сериозна селекция през зимата, набелязани са петима


Левски стяга сериозна селекция през зимата, набелязани са петима
Снимка: BGNES

1525 0

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков заяви, че очаква победа от неговия тим в предстоящото гостуване в Стара Загора на новака Верея. Двубоят от 18-ия кръг е в събота, 10 декември, от 15.00 часа на стадион „Трейс Арена”.

„Настроението е добро, но това не е важно, ако не се представим, както искаме по време на мача. Срещу Верея също искаме да вземем трите точки и трябва да сме максимално концентрирани и отговорни. Сега ни предстоят два мача, които искам да изиграем като първи от новия сезон, а не като последни за годината“, заяви наставникът.

„Казал съм изискванията си по селекцията. Всичко е до детайли. Селекцията е отворен процес. Взел съм под внимание това, което трябва да подсилим и да подобрим. Нуждаем се от вътрешна конкуренция. На някои постове има недостиг на футболисти. Трябват ни играчи на 4-5 поста“, разкри още Топузаков, който коментира ситуацията и с футболистите, чийто договори с клуба изтичат след края на сезона. „Дал съм мнение и за играчите с изтичащи контракти. Вече е работа на ръководството да води преговорите. Мисля, че с някои вече са започнати такива. Дал съм моята оценка на кои трябва да се продължат договорите. Аз не искам да се разделя с почти никого. През пролетта ни очакват доста мачове. И ние ни се нуждаем от дълбочина в състава“.

Наставникът на „сините” коментира и разликата в класирането от лидера Лудогорец, която в момента е 9 точки. „Всичко се случва. Футболът за това е интересен. Аз коментирам собствения си тим. Лудогорец се класира за Лига Европа. Те ще имат сгъстена програма, може да допуснат грешки, а ние трябва да се възползваме. Всичко си зависи от нас“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички