Топузаков отличи Рикардиньо и заяви: Стоилов създаде този Левски, тук съм да помагам


Топузаков отличи Рикардиньо и заяви: Стоилов създаде този Левски, тук съм да помагам
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9462 0

Наставникът на Левски - Елин Топузаков, коментира победата на "сините" над Черно море с 2:1 на "Герена". Топчо отличи Рикардиньо и посочи, че неговият тим ще продължи да се бори за третото място.

Ценната победа за Левски

"Себераздаването бе ценно от всички - без значение дали започнали, или резерви. Всички се бореха до самия край. Ако трябва да правя бърз анализ - не изглеждаме добре чисто игрово и допуснахме ситуации пред нашата врата, а това е нетипично. Беше важно да вземем трите точки, има време да коригираме нещата", започна Топчо.

Прегарянето на Левски

"Имаше моменти в които дадохме инициативата. Не бяхме убедителни в развитието на атаките, но бяхме настоятелни. Черно море е опитен отбор, който заслужава уважение. Тук имаше надлъгване и борба, щастливи сме и усмихнати след победата".

Проблемите

"Те дойдоха в защита. Линията на защитата се дръпна близо до вратата. За халфовете бе трудно, а крилата трябваше да помагат назад. Естествено, има го и спортния шанс във футбола и аз не го отричам".

Формата на Рикардиньо

"Мисля, че се справя доста добре. Головете говорят за това. Важното е да вкарва, той пресира доста добре. Адаптацията му мина гладко и бързо, това че бележи ще му вдига само самочувствието".

Скандиранията на феновете

"Аз съм тук, за да свърша работата. Станимир Стоилов изгради и създаде този Левски. Отзовавам се, винаги когато Левски има нужда. Предстоят две дербита. Всичко може да стане в тези мачове. Отборът ни ще стои по-добре психически и ако заслужаваме, ще погледнем към третото място", завърши Топчо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Илиан Илиев посочи причината за загубата на Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички