Топузаков: Не мисля, че "Левски" се намира в дупка


Топузаков: Не мисля, че "Левски" се намира в дупка
Снимка: БГНЕС

792 0

Старши треньорът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че отборът не се намира в дупка и вече е забравен мачът за Купата с Черно море.

"Каквото има, сме си казали с момчетата. Да, загубихме мача за купата, но нищо фатално не е станало. Да се оправдавам и да казвам, че много европейски отбори губят мачове, е безсмислено. Въпросът е ние да продължим да взимаме точки, за да има настроение", заяви Топузаков на брифинга преди утрешната среща за първенството с "моряците".

"Да, проблеми винаги има. Контузените не са никак малко – Генев, Бурабия, Жоро Костадинов. Така че имаме проблеми, които трябва да решаваме. Имаме и други футболисти. Вече може да разчитаме на Галин Иванов, на Деса, на Мицански. Това са важни футболисти. Когато имаме контузии, те затова са тук. Може по всяко време да влязат".

Наставникът на "сините" коментира и офанзиваната игра на тима. "Много ми се иска да налагаме този стил, но трябва да задържим играта в защита. В последните мачове получихме голове, които в 10 мача не сме получавали. За 2 мача получихме 4 гола. Така че нека да запазим концентрацията в защита, а в атака мисля, че има достатъчно разнообразие, макар че доста положения пропускаме".

Отборът е имал време на специален обяд да сплотят колектива. "По-скоро беше ден за почивка, дали сме го сплотили, момчетата ще покажат утре".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички