Гонзо: Очаквам оспорван мач с "Левски"


Гонзо: Очаквам оспорван мач с "Левски"
Снимка: БГНЕС

939 0

Треньорът на Черно море георги иванов сподели преди утрешното гостуване на "Левски", че очаква оспорван мач. Той е сигурен, че и двата отбора ще променят нещо в сравнение с двубоя за Купата, в който "моряците" отстраниха столичани.

"Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че Левски пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и Левски ще променят нещо. Ще стане оспорван мач. Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ние ще отидем да играем футбол и ще се опитаме да спечелим мача”, заяви Гонзо пред "Дарик"

Той допълни, че от жребия за Купата мжое да бъде доволен само когато отборът му продължи."Това, че се паднахме с отбора на Литекс може да е нож с две остриета. Първо може да има фактор подценяване, а от друга страна съперникът ни ще играе на върха на възможностите си, защото ще искат да се докажат срещу отбор от по-горна дивизия. Не трябва да приемама мисълта, че едва ли не този мач вече сме го спечелили".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички