Топузаков: Целта пред "Левски" е шампионска титла през май, а не първо място на Нова година


Топузаков: Целта пред "Левски" е шампионска титла през май, а не първо място на Нова година
Снимка: Иван Йочев

1254 0

Наставникът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че мачовете с Локомотив Пловдив и Лудогорец не решават нищо. Утре от 15:15 "сините" приемат пловдивчани на "Герена". 

"Няма да съхраняваме сили за Лудогорец. За нас всеки мач е важен. Сряда си е съвсем друг мач, има време. Да пестя някого просто е абсурдно. Важното е ние да запазим нашата линия, да сме близо до върха, ако може да се преборим за него преди паузата още по-добре. Има доста мачове, има почивка, селекция, плейофи", каза Топузаков.

"При нас всичко е наред, изключвам трайната контузия на Георги Костадинов. Всички останали са на линия и ще разчитам на тях. Ще излезем с най-доброто и в този сблъсък който направи по-малко грешки, той ще се поздрави с победата. Не ме притеснява съперникът, винаги си гледам първо нашия отбор. Локо (Пд) е в подем, но нас това не ни интересува. Важно е тук на нашия стадион как ще се представим ние".

Целта пред "Левски" е шампионска титла през май, а не първо място на Нова година. "Аз мразя да губя и се надявам до паузата в шампионата да не загубим мач. Дай Боже да спечелим всичките. Първото място е цел през май месец, пилците се броят напролет. Сега класирането е временно. Дали сега ще сме първи с 10 точки или ще изоставаме с пет, това не означава, че нямаме шансове да сме шампиони”.

Той  се надява феновете да се върнат на „Георги Аспарухов”. „Имаме страшна нужда от тях. Те са показвали, че винаги са стояли зад отбора. Важното е, че ние продължаваме с победите и се надяваме те да се върнат. Ние сме едно цяло, феновете трябва винаги да са зад отбора, ние ги очакваме. Аз предпочитам повече публика, защото емоциите са повече и адреналинът във футболистите е повече”.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички