Играчът на кръга Пиргов: Тежи ни, когато трибуните са празни


Играчът на кръга Пиргов: Тежи ни, когато трибуните са празни
Снимка: БГНЕС

1235 0

"Мисля, че имаме добър атакуващ стил, с който нашите съперници се съобразяват. Излизаме във всеки мач доста атакуващо и създаваме много положения". Това заяви централният защитник на Левски Димитър Пиргов, който бе избран за футболист №1 за 14-ия кръг на Първа лига.

Бранителят вкара изключително красив гол при победа на "сините” над Монтана с 3:1, с което си заслужи и индивидуалната награда.

"Със сигурност всеки мач е много важен в борбата за титлата. Надявам се да не загубим до края на годината и да намалим дистанцията от Лудогорец. Дано успеем да победим и срещу Локомотив Пловдив, което определено ще ни донесе по-голямо самочувствие и мотивация за предстоящия ни двубой с Лудогорец", добави той, цитиран от БГНЕС.

"Според мен всеки отбор може да допусне грешка в първенството, така че трите точки аванс на Лудогорец са нищожна разлика. Целта на Левски винаги е била първото място”, продължи Пиргов.

В събота, 26 ноември, „сините” приемат на Герена пловдивския Локомотив, като двубоят е от 15.15 часа.

"Надявам се да дойдат колкото се може повече хора. Когато трибуните са празни, на нас футболистите определено ни тежи. Апелирам към феновете да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях. Лично аз не мога да си обясня липсата им по трибуните”, каза още бранителят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички