Томас Лафчис с прогноза за основен играч на Левски: Вероятно ще напусне през лятото


Томас Лафчис с прогноза за основен играч на Левски: Вероятно ще напусне през лятото
Снимка: Levski.bg

7124 0

Бившият президент на Левски в периода 1991 - 1999 година - Томас Лафчис, коментира пред медиите в Гърция слуховете, че местният гранд Панатинайкос проявява интерес към централния защитник на "сините" Ноа Сонко Сундберг.

"Сундберг е сериозен и ненадминат професионалист. Той е бърз централен бранител и е добър както с топка в крака, така и във въздушните двубои. Постоянен е в изявите си, командва добре защитата и "чете" играта на противника. Има силен удар, много е здрав физически и работи много на тренировки", похвали го Лафчис пред "SDNA", но и допълни:

"Ако има някакво слабо място, то е свързано с това, че не е особено заплашителен във въздуха и в ситуациите, когато навлезе в зоната на съперника".

64-годишният бивш бос на Левски предположи и че Ноа Сонко Сундберг ще напусне клуба през идното лято, както и други футболисти, които са били доведени от вече бившия старши треньор Станимир Стоилов:

"Сундберг вероятно ще напусне Левски през лятото. Той бе доведен от треньора Станимир Стоилов, който подаде оставка преди няколко дни, което ще доведе до това много играчи, дошли в Левски заради него, да напуснат през лятото. Един от тях може да е Сундберг, който е амбициозен и иска да направи крачка напред в кариерата си", прогнозира Лафчис.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Пратеници на клуб от Ла Лига идват в България за футболист на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички