Соу: Имаше напрежение върху мен, днес цел номер 1 бе да не загубим


Соу: Имаше напрежение върху мен, днес цел номер 1 бе да не загубим
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1605 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу призна, че главната цел на тимът му в дербито с Левски днес е била да не загубят. Гамбиецът не отрече, че върху него е имало голямо напрежение, тъй като не беше вкарвал гол в 6 поредни шампионатни мача. Днес той се отчете с един гол, а попадението му за 1:0 беше записано като автогол на Янис Каргас.

"Смятам, че заслужавахме да победим. Играхме много добре. Просто шансът не беше с нас. За нас цел номер 1 беше да не загубим този мач. Опитахме се да спечелим, но не успяхме", коментира нападателят след зрелищното 3:3 на стадион "Васил Левски".

"Много съм щастлив за попадението, което вкарах, защото върху мен имаше голямо напрежение. Щастлив съм, че вкарах точно днес, беше важно за мен. Мачът срещу Ботев трябва да бъде спечелен от нас. Трябва да стигнем до финала", каза още Соу. А как коментира мача треньорът на "сините" - Георги Тодоров, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички