Титлата съблазни звездите на "Левски" - остават всички без един


Титлата съблазни звездите на "Левски" - остават всички без един
Снимка: БГНЕС

1094 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев ще може да си отдъхне, след като ръководството е успяло да постигне голяма част от най-важните му искания. Най-важните играчи на "сините" са казали "да" на предложенията за нови договори, твърди "Меридиан мач".

Големият удар за "Левски" е постигането на договорка със защитника Аймен Белаид на среща между него и спортния директор Георги Иванов. Тунизиецът бе решил да си ходи и имаше съгласието на ръководството, но битката за титлата го е убедила да остане. Така той ще поднови договора си при подобрени параметри поне до лятото. Ако "Левски" успее да задържи лидерството си, Белаид може да остане и за по-дълго.

Роман Прохазка и Боян Йоргачевич също са казали "да" на Георги Иванов и в близки срокове ще преподпишат срещу подобрени условия. Те ще останат и за следващия сезон.

Същото е положението и с халфа Владимир Гаджев, който дойде на "Герена" с идеята да премине в чуждестранен клуб в края на годината. Почти сигурно обаче той ще остане за по-дълго при "сините" или най-малко до края на сезона.

Нови договори с клуба ще подпишат и част от най-талантливите юноши. Най-коментирани имена с изтичащи контракти са тези на близнаците Цоневи. И двамата ще получат предложения за нови и вече са дали съгласието си да останат в "Левски" и след лятото.

Две остават най-големите въпросителни в отбора. Приоритет за ръководството е да убедят защитника Живко Миланов да остане до края на сезона.

До края на кампанията ще стои въпросителната дали Мигел Бедоя ще остане на "Герена". Шефовете се чудят дали въобще да му предлагат нов договор, докато самият играч изглежда склонен да продължи да носи синята фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички