Бедоя: Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград


Бедоя: Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград
Снимка: БГНЕС

1136 0

Испанският футболист на Левски Мигел Бедоя беше избран за Играч на 15-я кръг.

„Благодаря на всички за тази награда. Благодаря на съотборниците ми за подкрепата. Днес съм тук благодарение на тях и играта ни като отбор“, заяви Бедоя.

За разликата между Левски от миналата година и този сега полузащитникът коментира: „Винаги говорехме хипотетично до момента, какво би било станало, какво ще се случи ако има два успеха в следващите две срещи. Важно е днес и сега какво ще се случва. Сезонът е дълъг и е важен финалът. Това е, което знаем и в което сме уверени. Това, че се намираме в челните позиции не бива да изненада никого. С оглед историята и играчите, с които е разполагал отборът, не е странно, че сме тук. Ние сме изградили боеспособен състав. Това, че сме на първото място сме го изградили с борба“, добави испанецът.

„Знаем, че всеки мач е труден. Пирин отне точки освен на нас, и на Лудогорец. Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград“, допълни Бедоя във връзка с предстоящия шампионатен мач.

„Пожелавам си един ден отново да ни се съберат пътищата с Антонио Аниете и дано това да стане в Левски“, каза за финал Бедоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички