Титлата е капарирана, но не точно!


Титлата е капарирана, но не точно!
Снимка: БГНЕС

25615 0

Сериозен слух достигна нашата редакция - Кирил Домусчиев е заложил много, много пари на това, че ЦСКА ще стане шампион тази година! Затова са толкова много грешките на разградчани напоследък – за да бъдат настигнати и задминати от гордите армейци. Но след като Гриша Ганчев научил за този заговор, се заклел, че няма да позволи на Домусчиев да изкара пари на негов гръб! И решил на всяка цена ЦСКА да НЕ вземе титлата. Затова и са толкова много грешките на неговите момчета напоследък. Кой ще постигне целта си? Три кръга преди края ние прогнозираме развитието и финала на първенството:

Кръг 8 от Първата шестица

„Лудогорец“ – „Левски“ 1:2

Футболистите на столичния клуб решават да покажат характер във важен мач поне веднъж през този сезон! И вече да не са почти единственият отбор, който в това първенство не е взел никаква точка от „Лудогорец“! Това надъхване се случва, понеже Гошо Тодоров е пуснал на терена още повече млади юношки, пили синьо мляко, яли сини сливи, расли на „Герена“, знаещи наизуст титулярите на отбора от 1970-а! А Мариани седи сърдит на скамейката, понеже е резерва, и съвсем лекичко, но много на брой пъти, подритва една бутилка. Самият двубой не минава без грубости. По някое време Мартин П. Петков (не онзи с голата глава, а онзи, русичкият, с косата) нахлува в наказателното. Моци и Попа играят едновременно с телата си и се сблъскват от двете страни в малкия юношка. Той изчезва. Съдията прекратява мача, докато открият момчето. След 32 минути го намират в една от гънките на телесата на единия румънец – Попа. Попа се оправдава с вкусните български бюреци с кайма от лавката до квартирата му. Съдията свири дузпа и гони и двамата от „Лудогорец“. Головете ги вкарват Ники Михайлов от въпросната дузпа (попил е от Иванков) и Стаси Иванов, а за домакините – един от бразилците.

„Берое“ – ЦСКА 0:0

Мачът между двата тима започва с минута мълчание за „Верея“. Клетият отбор, който беше изхвърлен от ППЛ заради съмнения за уговорки в три мача. Единият от тях, разбира се, срещу „Славия“, а другите два – именно срещу „Берое“ и ЦСКА. Футболистите носят черни ленти, мрачни лица и жито. Тъкмо започва мълчанието, когато от трибуните слиза Моци, който е изгонен от своя мач и е имал време да пътува до Стара Загора. Носи си хляб за житото. Известно време феновете не смеят да крещят познатите обиди към Моци заради официалния траур. Чува се само доволното мляскане на румънеца. После – и другото. Мачът вече наистина започва и няколко съмнителни засади са свирени още в първите минути. Играчите от двата отбора започват да крещят на съдиите (както и Стойчо Стоилов), че не си вършат работата. Съдиите се засягат и започват и те да крещят – на футболистите – че футболистите не си вършат работата. Колко грозен футбол играели, колко лошо първо докосване имали, как не умеели да използват статичните положения, как никакво сърце не оставяли на терена и опорочавали футбола, съсипвали труда им. Настават дълги караници и оправдания и мачът завършва без голове – понеже съдиите не са се сещили да го прекъснат и времето на срещата вече е изтекло.

Кръг 9 от Първата шестица

Левски – ЦСКА 2:1

Агиката на ЦСКА дразни агитката на Левски с факта, че от 10 години не са ставали шампиони. Феновете на Левски възпитано отговарят с факта, че пък ЦСКА не са ставали от 11 години. Армейските привърженици се объркват и малко ги хваща яд, че не са например от „Литекс“, който не е ставал шампион само от 9 години, и така щяха да могат да затапят... О, чакай малко...

Мачът започва, но не е интересен. После Вашчук, който е резерва, решава да си върне на Бодуров, който е контузен и е на съседната скамейка, за да подкрепя отбора, за онези две наплювания. Той беше олигавен от капитана на ЦСКА по време на предния мач между двата отбора и през миналото лято, когато играеше за „Рига“ и се срещнаха за Лига Европа. Правейки се, че загрява, Вашчук приближава Бодуров и се изплюва. Но не всеки го може – слюнката се стича по брадичката и екипа му. Бодуров изобщо не го забелязва, а четвъртият съдия гони Вашчук. Той заплаква и се бърше, без да се усети, с наплютата от самия себе си тениска. Междувременно Лясков е вкарал и трите гола, два от тях – след рикошети в своята врата.

Ботев Пд – Лудогорец 3:0

За да обясним този мач ще цитираме едно абсолютно гениално описание за Тодор Неделев, което открихме из форумите, пуснато от Цецо Чука, фен на Ботев Пд:

„Ако Тошко е на кеф, ако е ял сладолед преди мача и е в настроение, лошо за вас! Ако му се спи – лошо за нас! Може да не е точно Ален Делон или Брад Пит, може ушите му да са възголемшки и нослето малко като на мравояд, да е мързелив, да не се бори, но във всеки мач има няколко абсолютно гениални отигравания, които решават мача. Той е художник и трябва да му се оставя време – той сам решава кога ще сътвори шедьовър“.

Е, този ден Тошко е ял сладолед и му се рисува много – зашива три далечни на „Лудогорец“ и неборещият се за нищо „Ботев“ сваля напрежението у Домусчиев – ЦСКА все още има шанс да стане шампион!

Кръг 10 от Първата шестица (последен)

„Берое“ – „Левски“ 0:4

Играчите на „Левски“ играят мега нападателно и размазват! Камерата на „Диема Спорт“ показва няколко пъти Петър Хубчев, който наблюдава от трибуните. Мотивацията на питомците на Гошо Тодоров е да размажат един от бившите отбори на новия треньор от лятото Хубчев, за да покажат, че не се кефят на Хубчев за треньор. Играчите искат господин Тодоров да остане начело на отбора, макар той да каза, че не му се занимава с мъжки футбол. След всеки гол футболистите тайничко гледат към Хубчев, който смръщено си наблюдава от трибуните и те не могат да разберат дали това му е смръщеното, за когато е сърдит или смръщеното, за когато е доволен. През няколко седалки от Хубчев се е настанил Мапуко и си пуска селфита в инстаграм с Хубчев на заден план и намеци, че се завръща в „Левски“, на лош английски. Публиката на домакините не знае кого повече да обижда – Хубчев или Томаш. Първият може пак да им покаже среден пръст, а другият е по-възпитан, затова се концентират върху Томаш до края на мача. Голмайстори са Слави Костов (3) и Божинката.

ЦСКА – „Ботев“ Пд 1:0

Мачът започва скучновато и предпазливо. Интересен момент настъпва в 12-ата минута, когато на скамейката на ЦСКА избухва скандал! Ивайло Петров (Пифа) и кондиционният треньор Кирил Динчев са се хванали гуша за гуша. Въпреки, че резервите до една са пратени да загряват, на пейките пак няма място да седнат всички от целия щаб, начело с временният треньор Митов и консултантите му Люпко Петрович и изпълняващият и длъжността почетен президент Димитър Пенев. В този момент Стойчо Атанасов някак си зашива красив гол от воле и някои хора стават от пейките да се радват, а Петров и Динчев се пускат и бързо заемат две от местата. Гриша Ганчев кълне пред приближените си сгафилия Стойчо Атанасов и го зачерква с дебелия флумастер. Мачът продължава до края скучновато и предпазливо.

„Лудогорец“ – „Черно море“ 0:2

В този мач „Лудогорец“ играят само с българи за всеки случай, затова са само със 7 играчи на терена. Минчев и Георги Илиев бродират, но голове не падат. Тогава на терена нахлува Антон Генов, все още в костюма на смърф, в който беше облечен на заседанието на Общинския съвет в Пловдив ден след финала за Купата. Не го е събличал оттогава, Узунов още празнува първата Купа на „Локо“ Пд и обикаля страната щастлив. Докато успеят да го повалят на тревата и изнесат от стадиона, бившият футболен съдия ритва в еуфорията си два пъти топката във вратата на домакините. Съдията зачита головете.

Крайно класиране:

1. „Левски“ – 74 т.

2. ЦСКА – 73 т.

3. „Лудогорец“ – 72 т.

Гриша Ганчев е най-после щастлив! Не само защото Кирил Домусчиев не е спечелил нищо на негов гръб, а защото самият Ганчев е бил заложил много, много пари на „Левски“ – шампион. Край! А баражът? Той е между „Славия“ и „Лудогорец“. Мачът се развива по идентичен начин като финала на Купата миналата година. „Лудогорец“ отпада от евротурнирите.! „Славия“ ще играе в Лига Европа. Венци Стефанов никак не е доволен – разбира, че Кирил Домусчиев е спечелил едни пари на негов гръб, като е заложил на „белите“.

Автор: Милен Антиохов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички