Тигъра го отнесъл за 0:1 в Разград, свърши за "Левски"


Тигъра го отнесъл за 0:1 в Разград, свърши за "Левски"

1569 0

Слабото представяне на Пламен Илиев в Разград му е донесло сериозни неприятности. Част от футболистите на "Левски" не са издържали и са атакували Тигъра веднага след мача с Лудогорец заради това, че пусна много лек гол, с който бе решено дербито, твърди "Меридиан мач".

Илиев първо елементарни изпусна топката и предизвика корнер, а след това леко бе прехвърлен от Вандерсон. Нервите на няколко футболисти не са издържали и те са се нахвърлили с викове на бившия капитан на тима.

Критиките си към футболиста не спести и иначе сдържаният Стойчо Стоев. Треньорът се възмути и определи подобни грешки за недопустими.

Според "Меридиан мач” всичко това е преляло чашата и Пламен Илиев едва ли ще играе повече за "Левски". Ако Боян Йоргачевич е здрав и няма наказания, то Тигъра може би е изиграл последния си мач за тима от "Герена". През лятото той ще бъде продаден при първата възможна оферта, а ако такава няма, ще бъде освободен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички