Теплице предложи халф на Левски


Теплице предложи халф на Левски
Снимка: БГНЕС

992 0

Ръководството на Теплице предложи на колегите си от Левски 21-годишния дефанзивен полузащитник Суне Сунгол. Котдивоарецьт започна като титуляр в състава на чешкия тим и остана на терена през всичките 90 минути.

За действията му от три­буните следяха спортният ди­ректор на Левски Даниел Боримиров и скаутът Кирил Вангелов. След мача обаче те от­казаха коментар и не разкриха какви впечатления е оставил у тях полузащитникът. Както и дали може да се стигне до негов трансфер. Със сигур­ност мнението си за футбо­листа ще даде и Елин Топуза­ков.

Суне Сунгол е роден на 26 февруари 1995 година, висок е 175 сантиметра, тежи 71 ки­лограма. През есента е изи­грал 3 мача за Теплице, а общо за този тим има девет шампионатни двубоя за една година, като в тях е реализирал 4 гола. В кариерата си Сунгол е но­сил и екипите на Слован (Либерец) и словашкия Спартак (Тър­нава). За чешкия тим има об­що 18 срещи за първенство. Със Слован успява да грабне и трофей - печели купата на Че­хия през сезон 2014/15, пише "Тема спорт".

Левски вече привлече трима футболисти тази зима. То­ва са Амаду Сукуна, Давид Яб­лонски и Антон Огнянов. Про­би пък кара либерийското кри­ло Принс Сейди. Дали той ще получи предложение за дого­вор ще се решава след края на лагера в Кипър. Вчера треньо­рът Елин Топузаков отказа да говори по темата, като по­сочи, че първо ще изгледа за­пис от мача, преди да оцени представянето на Сейди.

Селекцията в Левски все още не е завършила, като до дни към тима може да се при­съедини нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички