Деса все пак може и да се завърне в Левски


Деса все пак може и да се завърне в Левски

1263 0

Хеан Деса, скандално избягалият футболист на Левски, все пак ще се завърне на „Герена“. Перуанецът вече си е купил самолетен билет и е уведомил ръководството на „сините“, че ще поднови занимания с тима, твърди "Труд".

Фланговият футболист по всяка вероятност ще представи документи от медицинска клиника, което да му послужи като оправдание за неявяването му за старта на зимната подготовка. Деса обаче не бърза с прибирането си в България, тъй като резервираните му билети са за началото на март, когато първенството вече ще е започнало.

Все още не е ясно дали тези му действия ще стопират процедурата по дисциплинарно уволнение, която „сините“ вече стартираха през януари.

При положение че на „Герена“ все пак успеят да се отърват от играча с прякор Лудия, бюджетът на „сините“ ще се облекчи с 18 000 евро на месец, колкото е и заплатата на Деса.

Докато бе в родината си, южноамериканецът успя да се забърка в пореден скандал. Неговата интимна приятелката и майка на детето му Елва Врацко разкри, че е била системно малтретирана от футболиста. Бившият модел поиска и ограничителна заповед за Деса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички