Тежки проблеми за Левски в защита и в халфовата линия


Тежки проблеми за Левски в защита и в халфовата линия

1665 0

Старши-треньорът на Левски Георги Иванов - Гонзо ще има доста тежък ребус за решаване в навечерието на гостуването във Варна на Черно море през уикенда.

Гръмката победа с 4:0 над Монтана, която прати "сините" на 1/4-финли в турнира за Купата на България, даде и жертви, като двама от основните играчи на тима - Веселин Минев и Пламен Крумов, няма да могат да играят срещу бившия тим на Гонзо.

Вторият капитан на "сините" си изкара ненужен жълт картон вчера срещу лидера в "Б" група, като това беше неговият 5-и за сезона и по правилата на БФС няма да може да вземе участие срещу Черно море.

Очаква се той да бъде заменен от младата надежда Мики Орачев, който вече показа стабилни игри през сезона.

По-големият проблем определено е вдясно на защитата, където Пламен Крумов е несменяем титуляр. Той е единствената алтернатива на Гонзо, но получи травма по време на мача с Монтана и е под сериозна въпросителна за двубоя.

При евентуално негово отсъствие вдясно ще се върне Роман Прохазка, което от своя страна ще остави Левски без типичен дефанзивен халф за мача срещу "моряците". Сърмов също най-вероятно няма да се възстанови навреме за срещата.

В такъв случай вероятно Радослав Цонев и Мигел Бедоя ще играят като двойка дефанзивни халфове, а Краев, Аниете и Луис Педро ще оформят триото зад Валери Домовчийски.

Извън игра със сигурност остават Владимир Гаджев и Божидар Цонев, които лекуват трайни контузии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички